DéLIFRANCE BREDA CENTRUM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 266 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Délifrance Breda Centrum. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 20:44 Heerlijke broodjes Keurig verzorgd
15 jun 2024 om 17:19 De lekkerste baguettes! Wel prijzig en waarom bij de bezorgkosten van 2,49 ook nog eens 1,29 servicekosten??
12 jun 2024 om 14:23 Het broodje was heerlijk, net als de smoothie. De smaak bosbessen-muffin klopte echt van geen kanten, dat was een totale misser. Beetje vreemd en jammer. De bezorging was top!
22 dec 2023 om 19:06 Voor de lekkerste broodjes moet je hier bestellen! Rijkelijk belegd en echt lekker :)
15 dec 2023 om 14:04 Was lekker
7 okt 2023 om 16:10 Super tevreden! Rijkelijk belegde broodjes en de bezorging ging vlot. Hartstikke bedankt :)
17 sep 2023 om 15:30 Heel duur Duurde heel lang Telefonisch niet bereikbaar
20 aug 2023 om 6:58 P
20 jul 2023 om 9:15 Bestelde croissant met boter en jam, ik kreeg een lege opgesnede croissant. Was wel lekker maar niet wat ik had besteld. "Tuna melt" was niet te vrete helaas. Appeltaart was erg koud en een beetje vochtig, alsof hij ontdooid was ofzo... Geen 2de keer
23 jun 2023 om 15:28 Snel bezorgt. De stokbroden waren goed.
9 mei 2023 om 9:36 De broodjes zijn de prijs niet waard. Wanneer je een broodje tonijnsalade besteld voor 8 euro. Mag je toch net iets meer verwachten dan een droog broodje met een dun laagje tonijnsalade erop. Erg zonde van mijn geld dit.
31 mrt 2023 om 14:35 Broodjes waren niet lekker en goed afgebakken. Bezorger kwam te laat, omdat hij de notitie niet had gelezen